foto-contact.png

Over in2ip

Over in2ip

Al geruime tijd ontwikkelt en implementeert in2ip IP-gerelateerde oplossingen voor bedrijven en organisaties. in2ip stelt zich daarbij graag op als partner, om op deze manier met u mee te kunnen denken over een oplossing.

in2ip faciliteert de ontwikkeling, implementatie en het onderhoud van IP-platformen, van een enkele managed hosting tot complexe load-balanced omgevingen. in2ip richt zich daarbij primair op de technische basis maar denkt ook met u mee om een rendabele en (kosten-)efficiënte oplossing te realiseren.

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, en beschikbaarheid van websites wordt als net zo vanzelfsprekend gezien als stroom uit het stopcontact. in2ip realiseert zich hoe belangrijk deze beschikbaarheid is en heeft haar eigen, autonome netwerk daar dan ook geheel op ingericht.

Ook bij het ontwikkelen van webapplicaties of het doorlichten van bestaande infrastructuur komt de binnen in2ip beschikbare brede kennis van en ervaring met intensief gebruikte (web-)omgevingen van pas.

In 2012 is in2ip verhuisd naar het centrum van Leiden. Deze locatie nabij het station en aan een van de grachten van Leiden biedt een vernieuwd fundament voor groei, continuïteit en inspiratie.