foto-about.png

Partners

Samen werken aan oplossingen voor morgen

IN2IP werkt samen met partners aan nieuwe producten, innovatie en vooral aan optimale dienstverlening. Gezamenlijk bieden we meer dan alleen een hosting infrastructuur,  een business infrastructuur. Onze partners werken onderling samen en vullen elkaar aan.

Dialogues Technology BV

Voormalig software innovatie bedrijf van ABN AMRO, welk is gespecialiseerd in Agile software ontwikkeling. Niet alleen ontwikkeling van software, maar ook de ontwikkeling van de business case is een specialiteit van Dialogues Technology. Op basis van Lean principes helpt Dialogues Technology vele (internationale) ondernemingen nieuwe online proposities ontwikkelen en realiseren. Dialogues Technology is van huis JAVA georienteerd, en biedt vandaag de dag de beste technologie die bij de business case past.

Infra2Serve BV

Infra2Serve richt zich op twee specialismen: technische infrastructuur en proces-infrastructuur (operationele- en kwaliteitsprocessen).

Een solide technische infrastructuur is de basis voor iedere IT omgeving. Of dit nu in huis is of in de cloud. Infra2Serve helpt organisaties met het ontwerpen, inrichten, onderhouden en uitbreiden van dit fundament. Daarnaast kijken we graag met u mee naar bestaande infrastructuren om te kijken waar deze zo mogelijk nog verbeterd kunnen worden.

XL Team BV

Een jonge succesvolle onderneming, gespecialiseerd in ontwikkeling van software en online platforms. XL Team richt zich op ondernemingen die willen innoveren en een online/mobile strategie voeren. Met een development center in Roemenie is XL Team schaalbaar en biedt men een kosteffectieve oplossing voor innovatieve projecten. XL Team beschikt over JAVA, PHP en .Net expertise en heeft ruime ervaring met CMS als WordPress, Drupal, Joomla, Vizrt Escenic en Magento. Voorts ontwikkelt XL Team mobile apps voor IOS en Android en in toenemende mate ook web apps, die gebaseerd zijn op HTML5.