foto-services.png

Managed Services

Voor iedere business de juiste oplossing

Business applicaties en online/mobile platformen heeft u met zorg ontwikkeld en maken onderdeel uit van uw bedrijfsstrategie. Het onderscheid u van de competitie, en de ondersteunende systemen zijn veelal uniek. Daarmee worden vaak ook specifieke eisen gesteld aan de infrastructuur die het fundament vormt om dienst te kunnen draaien.

Maatwerk is onze specialiteit. Speciale applicaties vragen om speciale oplossingen, waarin sprake kan zijn van zowel dedicated servers als virtual servers. Daarnaast kan in de architectuur van de infrastructuur sprake zijn van een geografische spreiding van servers. IN2IP heeft ervaring in het ontwikkelen en beheren van dergelijke complexe omgevingen, ook internationaal.

Naast eigen systemen beheren we ook systemen van derden, maar blijven we aanspreekpunt en dragen we de verantwoordelijkheid. Gezamenlijk ontwikkelen we een architectuur en realiseren we deze. Het beheer voeren we uit, waaronder het uitvoeren van updates, backups en desgewenst een security audit (inclusief ethical hacking of penetration tests).